joltie way privacy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

1. Η JOLTING PLUS I.K.E. (εφεξής «Jolting», «εμείς», «μας», «Εταιρεία») δεσμεύεται όσον αφορά την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει από τους χρήστες των εφαρμογών, ιστότοπων, προϊόντων, υπηρεσιών και του περιεχομένου της (οι «Υπηρεσίες») μέσω των ακόλουθων καναλιών του επίσημου ιστοτόπου www.joltie.com για την πλατφόρμα ηλεκτροκίνησης της Jolting και της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων «Joltie Way», και έχει υιοθετήσει πρακτικές που προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν, ώστε να μην καθίσταται δυνατή η οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση αυτών. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και συλλέγουμε καθώς και πώς τα χρησιμοποιούμε με απώτερο σκοπό την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών μας. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και απορρήτου («η Πολιτική»), συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους κάτωθι όρους.

2. Η Εταιρεία μας συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (2016/679 Ε.Ε. GDPR) και κάθε άλλη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως ισχύουν,  τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες κλπ. και δεσμεύεται ότι θα διασφαλίζει ανά πάσα στιγμή την προστασία των δεδομένων σας:

  • Τα δεδομένα συλλέγονται για συγκεκριμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία με τρόπο ασυμβίβαστο προς τους σκοπούς αυτούς.
  • Συλλέγουμε τα απαραίτητα, για κάθε σκοπό επεξεργασίας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα, δίκαια και με τρόπο διαφανή σε σχέση με τα υποκείμενα των δεδομένων.
  • Φροντίζουμε να είναι, κατά το δυνατόν, ακριβή και ενημερωμένα και τα διατηρούμε μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία.
  • Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιούμε για τον προσδιορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται και λαμβάνει δεόντως υπόψη την ανάγκη συμμόρφωσης με κάθε σχετική νομική απαίτηση καθώς και την αρχή ελαχιστοποίησης των δεδομένων.
  • Επισημαίνουμε ότι για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς ως πελάτες ή συνεργάτες, οφείλετε να μας ενημερώνετε για κάθε τυχόν μεταβολή των δεδομένων που σας αφορούν χωρίς καθυστέρηση, καθώς και να ανταποκρίνεστε σε κάθε αίτημά μας για επικαιροποίηση. Επίσης, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μας τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι και σε καμία περίπτωση τα εν λόγω δεδομένα δεν προέρχονται από άλλες πηγές.
  • Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα ηλεκτρονικά και λαμβάνουμε κάθε πρόσφορο μέτρο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και κατά της τυχαίας απώλειας, καταστροφής ή ζημίας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα τεχνικά ή οργανωτικά μέτρα.

3. Υπεύθυνος Επεξεργασίας:

Η JOLTING PLUS I.K.E, μια ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα, με τα γραφεία της στην οδό Χειμάρρας 5, 15125, στο Μαρούσι, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 157036401000 και ΑΦΜ 801446950, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και αυτός που καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας αυτών.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, ή εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση αυτών από εμάς, σύμφωνα με την Πολιτική της Εταιρείας μας και την ισχύουσα νομοθεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: customers@joltie.com.

4.Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

5. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

6. Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Η παραχώρηση των Δεδομένων στην Εταιρεία μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.

Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παραχώρησης Δεδομένων επισημαίνεται με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα Δεδομένα, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για την Εταιρεία η παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στoν ιστότοπο και στην εφαρμογή της.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων στην Εταιρεία, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής Δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

7. Ποιος είναι ο σκοπός και η νομική βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας;

Κατά κανόνα, η Eταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα σας μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχετε άμεσα και με τη θέλησή σας, είτε μέσω του ιστότοπου www.joltie.com είτε τηλεφωνικά (π.χ. συμπληρώνοντας μία φόρμα επικοινωνίας).

Ωστόσο, ο κανόνας αυτός δεν είναι δυνατό να ισχύσει απολύτως σε δύο περιπτώσεις στο πλαίσιο λειτουργίας του ιστότοπου:

i)    σε ορισμένα δεδομένα, τα οποία συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας και

ii)    στα δεδομένα που συλλέγονται με τη βοήθεια αρχείων cookies και παρόμοιων τεχνολογιών.

7.1. Αυτόματη συλλογή δεδομένων όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας συλλέγουμε:

•    Την ημερομηνία και ώρα την στιγμή της εισόδου στον ιστότοπο.

•    Τον όγκο δεδομένων που στάλθηκαν σε bytes.

•    Τον περιηγητή (browser) και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήσατε κατά την είσοδό σας στον ιστότοπο.

•    Τη Διεύθυνση IP (Internet Protocol address) σας, κατά την είσοδό σας στον ιστότοπο. Η διεύθυνση IP αποτελεί προσωπικό δεδομένο, μαζί με την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας, παρότι δεν μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε μόνοι μας με το στοιχείο αυτό.

Ο λόγος (νομική βάση και σκοπός) για τον οποίο συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας και τη διατηρούμε σε ειδικά αρχεία (log files) είναι αφενός το έννομο συμφέρον μας να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα, τη γνησιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή διαβιβαζόμενων δεδομένων και αφετέρου η νομική υποχρέωση να παρέχουμε ένα κατά το δυνατόν πιο ασφαλές περιβάλλον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ και γ΄ του ΓΚΠΔ).

Τα δεδομένα δεν θα μεταβιβαστούν ή θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα αρχεία καταγραφής διακομιστών (server log files), εάν διαπιστωθούν συγκεκριμένες ενδείξεις παράνομης χρήσης.

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες, έτσι και εμείς, χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες κατά την πρόσβαση και περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, προκειμένου να καταστήσουμε αυτή κατά το δυνατόν άνετη και αποτελεσματική.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser, π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera κτλ.) και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Συνεχίζοντας τη χρήση του ως άνω ιστότοπου χωρίς αλλαγή των ρυθμίσεων, συμφωνείτε με τη χρήση των «cookies».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την πολιτική μας σχετικά με τα cookies αναρτημένη στον Ιστότοπό μας.

7.2. Συλλογή δεδομένων κατά την εγγραφή σας στην εφαρμογή «Joltie Way» και κατά τη χρήση αυτής για τη λήψη υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης

Προς τον σκοπό της εγγραφής σας στην εφαρμογή μας “Joltie Way”, καθώς και για τη λήψη υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε, ανά περίπτωση, αναλόγως του αν διενεργείτε τη σχετική συναλλαγή ως εγγεγραμμένος χρήστης ή επισκέπτης.  Ενδεικτικά συλλέγουμε και αποθηκεύουμε τα εξής στοιχεία σας:

Α)    Βασικά δεδομένα ταυτοποίησής σας (όπως το ονοματεπώνυμο σας),

Β)    Στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζονται για την παροχή των υπηρεσιών μας (όπως διεύθυνση κατοικίας και ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, τοποθεσία κοκ),

Γ)    Τυχόν άλλες πληροφορίες που θα μας παράσχετε εσείς είτε κατά την εγγραφή σας είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο μέλλον (πχ. τύπος του οχήματός σας).

Αντιθέτως δε συλλέγουμε, ούτε αποθηκεύουμε το σύνολο των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση αυτή σας ανακατευθύνουμε αυτόματα στην πύλη πληρωμών της διαδικτυακής (online) πλατφόρμας διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe στο ασφαλές περιβάλλον της οποίας ολοκληρώνετε την πληρωμή σας.

Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων σας αυτών που συλλέγουμε μέσω του ως  μας είναι η παροχή των υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης (άρθρο 6 παρ. 1 εδ.  β ΓΚΠΔ).

Συμπληρωματικά, η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα, είτε η ίδια, είτε μέσω τρίτων συνεργαζόμενων με αυτή εταιρειών να χρησιμοποιεί μη αναγνωρίσιμες – ανωνυμοποιημένες πληροφορίες που συνδέονται με την εγγραφή ή/και χρήση της εφαρμογής «Joltie Way» για σκοπούς: (i) ανάλυσης των τάσεων της αγοράς και χρήσης αυτής της ανάλυσης για τους επιχειρηματικούς της σκοπούς, (ii) βελτίωσης των υπηρεσιών ή προϊόντων της, (ii) έρευνας, δοκιμών, ανάπτυξης, ελέγχων και λειτουργιών σχετικών με τις υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Σε κάθε περίπτωση, οι ως άνω συμπληρωματικές δραστηριότητες θα παρέχονται αποκλειστικά και μόνο υπό την προϋπόθεση ότι τα εκάστοτε χρησιμοποιούμενα δεδομένα δεν μπορούν να προσδιορίσουν κανένα άτομο ή συγκεκριμένες προσωπικές τους πληροφορίες, αλλά να επικεντρωθούν στις τάσεις της αγοράς.

7.3. Συλλογή Δεδομένων μέσω της υποβολής στοιχείων σε Φόρμες Επικοινωνίας του ιστότοπου ή μέσω τηλεφώνου

Στο πλαίσιο της μεταξύ μας επικοινωνίας μέσω του ιστότοπου www.joltie.com (μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) αλλά και τηλεφωνικά, συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας δίνετε π.χ. συμπληρώνοντας μία ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας (στην περίπτωση που δηλώσετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με προϊόντα της Εταιρείας). Τα δεδομένα αυτά είναι ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όποια άλλη πληροφορία τυχόν εσείς μας παρέχετε κατά την επικοινωνία μας. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανταπόκριση στο αίτημά σας ή για την επαφή και την τεχνική διαχείριση από εμάς. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων, είναι η συγκατάθεσή σας, κατά το άρθρο 6 παρ.1 εδ. α του ΓΚΠΔ. Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την τελική επεξεργασία της επικοινωνίας μας. Αυτό θα συμβεί εάν από τις περιστάσεις μπορεί να συναχθεί ότι ολοκληρώθηκε ο σκοπός της επικοινωνίας, υπό τον όρο ότι δεν υφίστανται νομικές αξιώσεις αποθήκευσης των δεδομένων αυτών.

8. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας; Μεταφορές δεδομένων.

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

H Εταιρεία μας δεν θα μεταβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, με εξαίρεση τους ως άνω αποδέκτες. Σε κάθε περίπτωση, ελέγχουμε πάντα κάθε ανεξάρτητη εταιρεία η οποία θα πρέπει να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύει το αρμόζον επίπεδο ασφαλείας. Μπορούμε, ωστόσο, να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους σε περίπτωση πώλησης της Εταιρείας μας ή συνδεδεμένης, ή των περιουσιακών μας στοιχείων καθότι τα προσωπικά δεδομένα στην κατοχή μας θεωρούνται μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία.

Επίσης, θα παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή όταν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας ή/και τη συμμόρφωσή μας με οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη απόφαση, δικαστηρίου ή αρμόδιας αρχής.

9. Δεδομένα ανηλίκων.

Δε δεχόμαστε εγγραφές, δεν πραγματοποιούμε συναλλαγές, και δεν πρόκειται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα ατόμων ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. Με την εγγραφή σας, επιβεβαιώνετε μέσω της δήλωσής σας ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών.

10. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Υπό την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εφόσον πληρούνται οι σχετικές νόμιμες προϋποθέσεις έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα να ενημερωθείτε εάν η Εταιρεία επεξεργάζεται δεδομένα σας, να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Έχετε δικαίωμα να αιτηθείτε την επικαιροποίηση, διόρθωση, συμπλήρωση των  προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο θα ικανοποιείται υπό την προϋπόθεση ότι δε συντρέχει άλλη νομική βάση επεξεργασίας (όπως ενδεικτικά υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο).

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτή βασίζεται στην νομική βάση του Άρθρου 6 παρ.1, περ.ε (καθήκον που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον) ή περ.στ (ύπαρξη εννόμου συμφέροντος) του Γενικού Κανονισμού, η οποία θα ικανοποιηθεί εκτός εάν η Εταιρεία καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο ή να αιτηθείτε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα στη μη αυτοματοποιήμένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ: Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις όταν μια απόφαση που σας αφορά βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και η απόφαση αυτή παράγει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει σημαντικά.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσης, η Εταιρεία δύναται να επεξεργάζεται περαιτέρω τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, μόνο σε περιπτώσεις που υφίσταται άλλος νομικός λόγος για την επεξεργασία.

Δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή: Αρμόδια αρχή είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr > Τα δικαιώματά μου > Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι: Ταχυδρομική δ/νση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – e-mail contact@dpa.gr

11. Πώς επικοινωνείτε με την Εταιρεία;

Τα ανωτέρω δικαιώματα, εκτός από το δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή, ασκούνται κατόπιν γραπτού αιτήματος που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@joltie.com και εξετάζεται από τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, ο οποίος έχει οριστεί από την Εταιρεία. Στο αίτημά σας, παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε επαρκή στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, τη διεύθυνσή και τον αριθμό τηλεφώνου σας) καθώς και να καθορίσετε με σαφήνεια το περιεχόμενο του αιτήματος σας όπως ενδεικτικά τις πληροφορίες στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε, να ενημερώσετε, να καταργήσετε ή να διαγράψετε.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή τον τρόπο που χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302152151608 ή με mail στο customers@joltie.com .

12. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Η Εταιρεία θα τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική, εκτός εάν η ισχύουσα νομοθεσία επιτάσσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία θα τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα όσο απαιτείται (α) προκειμένου να βρίσκεται η Εταιρεία σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωση που την βαρύνει καθώς και (β)  ενόψει της νομικής θέσης που τυγχάνει να βρίσκεται η Εταιρεία (όπως υπεράσπιση δικαιωμάτων ενώπιον δικαστηρίων, έλεγχοι ρυθμιστικών αρχών κ.λπ.).

16. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

17. Τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής. Πως θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποίηση αυτής;

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική, ανά πάσα στιγμή, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, καθώς και τους επιχειρηματικούς σκοπούς και δραστηριότητες της Εταιρείας μας.

Οποιαδήποτε επικείμενη σημαντική αλλαγή στην πολιτική μας θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας www.joltie.com πριν τη θέση σε εφαρμογή των αλλαγών.

Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε την παρούσα Πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας και για οποιεσδήποτε πληροφορίες να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Top